Winter Crescent – Battle Of Egos (Part I)

Posted by rockordie on Tuesday, March 23, 2010

Διαβάζοντας τον Freddo σήμερα, έπεσα πάνω σε ένα youtube link και μη έχοντας κάτι να κάνω (εκτός από δουλειά) είπα να το πατήσω. Το τραγούδι ήταν για το παρακάτω video clip των ντόπιων Winter Crescent και παρότι είναι prog/metal (και ελληνική παραγωγή) μου έκανε φοβερή εντύπωση. Δίκασες, σόλα, φωνητικά, καλή παραγωγή και ποιοτικό βίντεο επιτέλους και στην Ελλάδα. Ο λόγος που το έβαλα εδώ είναι για να το ακούσουν μερικοί - μερικοί και να καταλάβουν ότι έτσι πρέπει να είναι το prog/metal και όχι οι κουραστικές μπούρδες των….you know. Άντε πατήστε play και τα λέμε πιο κάτω.

Μοναδικές παραφωνίες το σενάριο/ιστορία του βίντεο που είναι τόσο αδιάφορο όσο η μάρκα σαμπουάν που χρησιμοποιεί ο Πέτρος ο υδραυλικός από τα Μάλγαρα και η τύπισσα που είναι λες και κατάπιε μπαστούνι (αυτή και ο Μπάγεβιτς) που δεν ξέρει ούτε να κάθεται σε μηχανή, ούτε να την βάλει μπρος, άσε τα βίντεο κλιπ και πλύνε κανένα πιάτο που έχουν πιάσει μάκα.

8 comments:

Comment by ARD on 25 March, 2010 00:09

Πλλλάκα μΕ κάνεις; Υπάρχεις ακόμα?????? Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η επανεμφάνισή σου συνοδεύεται από prog βίντεο????? Καλά, χάλασε ο κόσμος...

 
Comment by uncle on 25 March, 2010 00:16

μπραβο ρε στα κρητικά παλικάρια.
support your local scene \m/

 
Comment by Elric on 25 March, 2010 12:39

λοιπόν για τσεκάρετε και τους Winter Verge...
παρόμοιο όνομα, στυλ και είναι Κύπριοι (και έχουν και συμβόλαιο στην massacre)

 
Comment by avessalom von richthofen on 25 March, 2010 23:21

μιλαν ολοι μιλαν και οι κωλοι.
sound of silence,fragile vastness και αλλες τοσες μπαντες την progressive metal ελληνικης σκηνης που ουτε τα εχετε ακουσει ποσο μαλλον να τα αγορασετε.
το support your local scene πηγαινει στο να αγορασεις το cd, θειο ,και οχι να δηλωνεις υποστηρικτης της ελληνικης metal σκηνης.και μαλακιες του τυπου οι μπαντες δεν παιρνουν λεφτα απο τις πωλησεις αφηστε τες για τους αδαεις.
φαντασου που εχουμε φτασει.ο rod να ποσταρει κομματι απο ελληνικη progressive μπαντα.βαλε να ακουσεις λιγο symphony x πανασχετε και μετα μιλας.και ελα να με πεις τι θυμιζουν οι winter crescent.
το progressive δεν ειναι μονο dream theater ,queensryche και fates warning πανασχετοι.ειναι και δεακδες μπαντες της ντοπιας και της παγκοσμιας σκηνης που δεν τις εχει ακουσει το αυτακι σας γιατι εχει κουφαθει απο τις παπαρομπαντες βλασφημου και κακου metal που ακουτε.

εγω σε ενα μηνα το διασκακι των παιδιων θα το εχω στα χερια μου,ενω εσεις οι θερμοτατοι υποστηρικτες ολων των τοπικων μπαντων ουτε καν θα το κατεβασετε

ελπιζω οι απαντησεις των θιγομενων να ειναι λαβροι εναντιον μου για να μπορεσω να ανοιξω παραπανω το στοματακι μου και να αραδιασω δεακδες μπαντες που ανηκουν στην δισκοθηκη μου και παιζουν το ιδιο και καλυτερα απο τους winter crescent και ναι ειναι ελληνικες.

καλο σας βραδυ και συνεχιστε να νομιζετε οτι οι dream theater οι μονοι που παιζουν πολυπλοκα και καλα σας κουραζουν

 
Comment by rockordie on 26 March, 2010 11:38

Από ότι είδα ο Ave όρμηξε με νύχια και με δόντια να υπερασπιστεί το prog όπως οι παπούδες το Viagra.
Αυτό που με πείραξε είναι ότι ο Alroud δεν σχολίασε την κακία για τον ανύπαρκτο προπονητή του. Μήπως οι τελευταίες νίκες του άνοιξαν την όρεξη για CL και φοβάται μην το γκαντεμιάσει?

 
Comment by uncle on 26 March, 2010 11:52

το support your local scene ave, παεί επίσης στον να στηρίξεις άμεσα την μπάντα και να κουνήσεις την κωλάρα σου σε κάνα live των 8Ε (με μπύρα) παλιοματζιρε, και να πάρεις κανα μπλουζάκι και το cd απο την μπάντα, για να στηρίξεις την μπάντα άμεσα, και όχι από κάποιο mailorder και να δίνεις τα 30αρια+ στα live που χώνεις στην Didi και στο Jo.

Ξέρεις πολύ καλά ότι έχω παραπάνω γνήσια ελληνικά από ότι εσύ και το πως στηρίζω τη σκηνή και σε πόσα local live παω, για αυτό οι μαλακίες κομμένες. Ζητάς συγνώμη άμεσα!

Και χαρακτηριστικό επόμενο παράδειγμα, για τους απατεώνες που προσκυνάς και για το ποιός χαλάει την πιάτσα είναι το Live των Bolt Thrower, που είναι μπάντα με 35χρονη πορεία, που ζήτησαν μόνο 5Ε στο ticket και το ticket κάνει 20Ε, τα υπόλοιπα 15 ποιός τα παίρνει ave??

 
Comment by ARD on 26 March, 2010 20:43

Κύριε RoD, ασχολήσου με τον Αντώνη Μακρυπούλια και άσε τον "ανύπαρκτο" προπονητή μου. Πάλι καλά που σώθηκες (μάλλον) να λες, γιατί και του χρόνου τα ίδια θα πάθεις. Και μην αρχίζεις τα δημοσιογραφίστικα "εγώ είμαι γιούβε", γιατί αυτά τα ροζέ τα κάνουν οι επαγγελματίες του δικού μου χώρου και όχι του δικού σου. Τι άλλο; Α! Οι τελευταίες μου νίκες, το ότι ο gay-ros ειναι μπουρδέλο και το ότι ο Σάντος μονίμως χύνει την καρδάρα με το γάλα μου άνοιξαν την όρεξη για CL (τα περί "κατάπιε μπαστούνι" τα κάνω γαργάρα, γιατί έτσι).

Respect στον χειμαρρώδη Άβε, αν και οι Fragile Vastness που τους είδα μια φορά support στους Helloween και ήταν μια τρύπα εις το ύδωρ.

 
Comment by rockordie on 26 March, 2010 22:49

Ξύνεις πληγές με την Juve φίλε μου, έτσι όπως παίζουν για λύπηση είναι και αυτοί. Ενώ για τον Ηρακλή το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, και όσοι λένε ότι ο γαύρος έχασε 4 βαθμούς από τον Γηραιό φέτος του ανταπαντώ ότι εμείς χάσαμε 2. ;-)